Utiliteitsbouw

achteraanzicht

Utiliteitsbouw

Buro voor Bouwkunde heeft ervaring met het ontwerpen van kantoor- en bedrijfsgebouwen. We spelen met kleuren, lijnen en vlakken. Een vak apart, gezien de grote bouwvolumes. Functionele eisen wegen zwaar en elke vierkante meter telt, maar tegelijk zijn kwaliteit van de werkplek en uitstraling voor u van groot belang. 
 

Nieuwbouw showroom autobedrijf

Locatie:
Harderwijk

Omschrijving:
Voor een autobedrijf heeft buro voor bouwkunde het ontwerp, het vergunningentraject en de bouwbegeleiding verzorgt.

Kantoorruimte Koetshuis de Brink

Locatie:
Zeist

Omschrijving:
Buro voor Bouwkunde heeft voor op deze kenmerkende locatie, op de plek waar een koetshuis stond een kantoorruimte gerealiseerd in stijl. Het ontwerp, de aanvraag en de bouwbegeleiding is hier door ons verzorgd.

Centraal bureau Adullam

Locatie:
Barneveld

Omschrijving:
Aan het theaterplein is het centraal bureau van Adullam Zorg ontworpen.

Bedrijfspand Wilda Perslucht

Locatie:
Woudenberg

Omschrijving:
Uitbreiding van de bedrijfshal met bedrijfshal met kelder.

Uitbreiding school

Locatie:
Amersfoort

Omschrijving:
Voor de Breede Hei in Amersfoort is al voor de tweede keer een uitbreiding van het schoolgebouw verzorgd.

Rouwcentrum

Locatie:
Woudenberg

Omschrijving:
Het winnende ontwerp van een prijsvraag, uitgeschreven door de gemeente Woudenberg. Een ontwerp waarbij functionaliteit vanuit bezoeker en uitvaartondernemers het belangrijkste uitgangspunt is geweest.

Vakantiewoningen

Locatie:
Ossenisse

Omschrijving:
Voor een vakantiepark is een vakantiewoning ontworpen waarbij rekening is gehouden met Zeeuwse stijlkenmerken. Bij het ontwerp was de onderhoudsvriendelijkheid en efficient bouwen een voorwaarde.

Bedrijfpand orgelbouwer

Locatie:
Ermelo

Omschrijving:
Bedrijfspand van orgelbouwer

Arbon

Locatie:
Ermelo

Omschrijving:
Op het nieuwe industrieterrein Veldzicht is een modern kantoor met bedrijfsruimte gerealiseerd. Een uitstraling die bij de opdrachtgever past. De openheid is weer gegeven in het 'glazen' kantoor welk versterkt wordt aan weerszijden door de gesloten productie ruimte.

Bedrijfsverzamelgebouw

Locatie:
Kootwijkerbroek

Omschrijving:
Bedrijfsverzamelgebouw met strakke detaillering.

Bedrijfspand Plaatwerker

Locatie:
Ermelo

Omschrijving:
Kantoor met bedrijfshal voor een plaatwerker. De kantoorgevel onderscheidt zich van de omgeving door het lichte stucwerk en de glasstrook die bij de entrée begint en over de eerste verdieping de hoek omgaat.

Uitbreiding basisschool

Locatie:
De Kraats (Gem. Ede)

Omschrijving:
Sprekende uitbreiding van basisschool. Ontwerp wordt gekenmerkt door een kleurrijke centrale hal met daklicht. Tevens legt deze hal een relatie tussen begane grond(lokalen) en de verdieping(wijkgebouw). (Foto's: Opmeer Reportages)

Liniehutten en Theehuis

Locatie:
Woudenberg

Omschrijving:
Recreatie-accomodotie in het buitengebied. Het ontwerp komt voort uit de historie van de Grebbelinie. Waar het buitengebied van Woudenberg ook onderdeel van uitmaakt. In deze gedachte zijn de liniehutten ontstaan, bunkers in een dijk. Dit concept is tevens vertaalt naar het interieur door te kiezen voor ruwe materialen als onafgewerkt hout en beton. Hierbij is een recreatiezaal gekomen met grasdak.